Clinique Moisture surge aka nejlepší letní krém

by - 15:27




Dobrý den, ve dnech největších veder a předčasného léta přicházím s malým zachráncem Vaší pleti. Pokud je dehydratovaná (jakože je, protože každá pleť jest dehydrovaná, bonus fact for ya) a zároveň se ve vedrech nevyžíváte v hutných krémech a máte pocit, že je Vám v nich horko, tak tenhle kulíšek je řešení. 



Lehká gelová textura, kyselina hyaluronová, žádná parfemace, žádný olej, takže pro mastnou pleť taky pecička. Krásně a lehce se roztírá po obličeji, vsákne se během půl minutky, a šup, Váše tvářička se může těšit přízvisky reklamních textů všech kosmetik jako bouncy, plumpy & juicy. 
Opravdu potom budete mít pocit, jakoby se napila. Já ho miluju, ségra ho taky miluje a vždycky říká, že si připadá jakoby byla obličejem v obláčku. (to je kompliment)


Víc o něm opravdu říct netřeba a asi ani nejde, protože je to prostě solidní základ, ke kterému můžete přidat cokoli z vaší kosmetické laboratoře, nebo ho nechat jen tak a bude to stačit. 

Všechen hype si zaslouží a já už bez něj nikdy nechci žít. A co Vy? Čím se patláte v létě? Napište nám do komentářů (a dostanete klíčenku) . 

Salve, A. 

You May Also Like

2 komentářů

napiš mi sem nějakej komentík, ať vim co si o tom myslíš <3 děkuji