The Cult Beauty Box by Caroline Hirons

by - 21:58



Well, well, well, look who's back. Inu. Nebudeme ztrácet čas tím, proč tady tak dlouho nic nepřibylo, radši to rovnou vykompenzuju článkem o spoustě posh kosmetiky, ok? 

A to recenzí skincare editu mojí nejoblíbenější beauty blogerky, internetový maminy a major studnice vědění co se týče péče o pleť, well you've guessed it it's Caroline Hirons

Vážně, od tý doby co má i YT kanál ji miluju ještě víc. That sass of hers is spot on. 

Není to žádná novinka, tohle byl v pořadí už několikátý box, který dala dohromady s mým fav beauty eshopem. Nejedná se ale o balíčky,  kde je jeden full-size produkt a ostatní miniatury, co se zrovna neprodaly na letišti nebo v travel sekcích v parfumerce. Ruku v ruce s tím ale jde i vyšší cena. Takže tohle je vlastně příbeh o tom, jak jsem finančně vykrvácela. Ale pardon, to už nešlo vydržet. 
Ne, abych byla fér, cena je vždycky výhodná, total savings kolem 40%. Takže výmluvu pro koupi máme,  marketing done well,  enough rumble, let's crack on with it. 



Jak bývá zvykem u takovýchto boxů, uvnitř je katalog s popisy jednotlivých produktů. Tady najdeme i lovely vzkaz od Caroline:

Jak říká, celý je koncipovaný tak, aby dal dohromady ucelenou řadu péče o pleť. Na jeho obsah a first impressions se koukneme v pořadí chronologickém aka v tom, v jakým byste si to na sebe pleskali. Podrobnější recenze přijdou v blízké budoucnosti. 


Pixi + Caroline Hirons Double Cleanse Solid Cleansing Oil + Cleansing Cream

Samozřejmě, že by Caroline byla trochu natvrdlá, kdyby tam nezařadila svůj vlastní produkt, který chvilku předtím stvořila v kooperaci s Pixi. Nebudu Vám lhát, je to už má druhá krabička, koupila jsem si ho hned jak vyšel (fangirl). Miluju ho. Je to perfektní balanc cena/výkon. Víc v nadcházející recenzi. 

Dr. Dennis Gross: Alpha Beta Universal Daily Peel

Dvoufázové kyselinkové ubrousky co čistí, hydratují a rozjasňují. Funguje to takhle: jeden sáček, dvě komůrky, v každé ubrousek. V jednom aktivní ingredience a kyselinka (docela maj grády, lehce štípnou) v druhém hydratující a zklidňující ubrousek. Win win. Ale repurchase z toho asi nebude. 

Indie Lee CoQ-10 Toner

Tohle je nejvíc. Vážně. Největší překvapení a oblíbenec tohoto výběru. Ráno po první aplikaci byla moje pleť zářivá a hydratovaná jak nikdy. Krásnej produkt a VSL. 


Od eponymní značky Taty Harper už jsem zkoužela nějaké vzorečky a byla jsem hodně příjemně překvapená. Je to všechno all natural heaven, k čemuž mám tendenci být skeptická (soz) . Tohle je ale moc příjemný krémík, stačí ho minimálně, je to v podstatě závod, jak málo dokážeš zmáčknout tu pumpičku, aby ses nezavalil/a  megadrahym krémem. Působí jemně, lehce se roztírá, ale zároveň je hutný. Právě. Moc se nevsakuje, to já nerada. A to, prosím, trpím komplexem a strachem z vějířkovitých vrásek. Z toho repurchase nebude. Ale moc ráda si koupim cokoli jiného tohoto brandu.
Sérum vytvořené pro posílení Vaší pleti. Nejvetší rozdíl poznáte, pokud trpíte akné, ekzemem, nebo růžovkou. Jinak Je vcelku tekuté konzistence, podobné séru od Kiehl's. Nikoli však složením. Moje znalosti nesahají tak daleko, abych vám nějak vysvětlovala co má dělat přesně,  ale zakladatel značky Dr.Marko Lens je odborníkem na rakovinu kůže, dermatolog spousty celebs a láska obecná
Krémík. Nekonfliktní vhodný pro všechny typy pleti a prostý jakýchkoli nasty ingrediencí typu minerální olej a silikony. Tudíž very nice ale trochu nuda. V tom nejlepším slova smyslu. 


Toť vše. Sice stál 170 liber, ale nelituju, NO REGERTS, miluju. Už ho neseženete, protože je to vždycky limitka. Ale pozor, zítra vychází další, máte šanci.  Už teď vím, že ho chci. Damn. 

xx

You May Also Like

0 komentářů

napiš mi sem nějakej komentík, ať vim co si o tom myslíš <3 děkuji