Glossier Milky Jelly zklamání

by - 14:15


Každá, ale snad fakt úplně každá blogerka a její babička milujou tenhle odličovač. Navíc Glossier, jak asi víte, je jedna z nejhypovanějších a nejrychleji rostoucích značek. Založila ho editorka Into The Gloss, takže je to ještě navíc holčičí byz v kosmetickém světě ovládaném muži. No, nekup to. Respektive nedonuť svoji srdíčkovou bff @cukrovapusinka, když je v zrovna NY, ať ti skočí do showroomu. 


Všechno kolem značky Glossier je fajn-jupí-krásný-nejlepší-nádherný, takže samozřejmě i obal tohoto cleanseru je nyny. Lehkej plastáček, takže se dobře vozí zárověn neni úplně čirej a je, you’ve guessed it, milky a dorůžova s pumpičkou,  takže user-friendly stylish krása. 

Ale ten produkt prostě 🤦‍♀️ . Ano, odlíčí. Ale jestli se po něm Váš obličejík cítí úplně čistě? NE. Hydratovaně? NE. Jakoby ho někdo lehce opatlal lepidlem? ANO. 

Takže z toho je first cleanse maximálně, a repurchase teda nene. Navíc za cca 450Kč, pořídíte mnohem lepší produkty a v klídku z čech ani nemusíte na internety nebo plašit kamarády v zahraničí (teďka už Vám teda stačí někdo v Anglii). 

Nicméně to neznamená, že bych na Glossier zanevřela, pořád chci asi další million jejich produktů,  ale asi spíš ty z makeuposféry. Takový ty klasiky boybrow, skin tint, haloscope a ten parfém, kterej má navíc i roztomilou tuhou verzi.  Jestli jste něco ozkoušeli, tak mi o tom dropněte do komentářů. 

A jako bonus tady něco pro zlepšení dne a vyvětlení toho rather krejzi přívlastku nahoře. 

You May Also Like

0 komentářů

napiš mi sem nějakej komentík, ať vim co si o tom myslíš <3 děkuji