Morální ponaučení: skalpujte svojí kosmetiku + Clarins cleanser recenze

by - 11:04


Dobrá, titulek je možná až příliš vzletný, ale vážně pokud chcete ze svých produktů vytřískat co nejvíc,  nezapomeňte na fyzikální zákony přilnavosti a uvědomte si, že gravitace za vás zkrátka nezvládne všechno! Ať se budete snažit, mačkat i ždímat sebevíc, v tubičkách vždycky něco zůstane. Pokud Vás nemotivuje představa ušetřených peněz, zamyslete se nad tím i ekologicky. Korunka ke korunce, krém ke krému, plast k plastu, míň plastu v moři, chápete. Plýtvání je zkrátka pitomý koncept. 

A nejdná třeba o dvě použití navíc. Produktu v obalech zůstává většinou hodně, konkrétně u tohoto mi to vyšlo na dalších 14 dní ranního čištění. 
Prostě se toho nebojte, vemte kancelářský řezák, skalpujte a lžičkou si to přemiklíkujte do jiné nádobky, abyste zabránili osychání. Spoon it like you'd spoon your loved one 🤪 



Ohledně produktu samotného, jedná se o moc příjemný krémový čistič pleti. Na odlíčení velkého množství makeupu se úplně nehodí, ale na ráno, second cleanse nebo pro makeupové troškaře ideálka. Nemá parfemaci, k pleti je šetrný a nechává ji čistou a hydratovanou. Na měsíc se z něj sice nevystřelíte, ale odvede dobrou práci a poměr cena/kvalita/množství je  víc než uspokojivý. Prostě něco jako bílé basic triko v šatníku. Nikdy nezklame a vždycky se hodí. 

Veselé skalpování a hezký den, vinšuju. 
xx Ama

You May Also Like

0 komentářů

napiš mi sem nějakej komentík, ať vim co si o tom myslíš <3 děkuji